Färsk information

Informationsplatform viser de seneste nyheder

Sådan grupperes tekst på iPhone

Oprettelse af en ny besked i Beskeder til iOS

I denne artikel

  • Trin-for-trin: Send en gruppetekst
  • Ting at overveje
  • Navnesamtaler
  • Slå alarmer fra
  • Tilføj eller fjern personer
  • Efterlad en samtale

En gruppe-sms er den nemmeste måde at chatte med alle dine venner med en enkelt gruppe-sms-samtale. Al samtalen foregår ét sted, alle ser den, og der er ikke behov for telefonmærke. Sådan bruger du gruppetekster til at sende tekster til flere personer ved hjælp af iPhone Messages-appen.

Denne artikel gælder for Apple Messages-appen, der er forudinstalleret med iPhone i iOS 10 og nyere. Tredjeparts-sms-apps understøtter også gruppe-sms, men de er ikke dækket her.

Sådan grupperes tekstpersoner på iPhone

Følg disse trin for at sende en gruppetekst ved hjælp af iPhone:

  1. Tryk på Beskeder at åbne den.

  2. Tryk på ikonet for ny besked (ligner en blyant og papir).

  3. Hvis de personer, du vil sende en tekst til, er i din adressebog, skal du gå til Til feltet, indtast en modtagers navn eller telefonnummer, og vælg et navn fra autofuldførelseslisten. Eller tryk på + ikonet, og tryk derefter på navnet på den person, du vil føje til gruppebeskeden.

    Hvis de personer, du vil sende sms’er til, ikke er i din adressebog, skal du trykke på Til og indtast deres telefonnummer eller deres Apple-id.

  4. Når du har tilføjet den første modtager, skal du gentage disse trin, indtil alle, du vil sende en tekst til, står på listen Til Mark.

  5. Skriv den besked, du vil sende til gruppeteksten.

  6. Tryk på Sende (pil op ved siden af ​​beskedfeltet) for at levere tekstbeskeden til alle, der er angivet i Til Mark.

iPhone-gruppetekstdetaljer

Et par ting at huske på ved afsendelse af gruppebeskeder på iPhone:

  • Når du sender sms’er med en gruppe mennesker, sendes hvert svar på din originale tekst til alle på den originale besked (medmindre nogen starter en separat samtale, dvs.).
  • Hvis alle i samtalen er iPhone-brugere, vises tekstbeskeden med en blå boble for at angive, at teksten blev sendt ved hjælp af Apples iMessage. Beskeden er krypteret, og den tæller ikke med i nogen månedlige sms-grænser.
  • Hvis én person i gruppen ikke er en iPhone-bruger, sendes dine beskeder som standard tekstbeskeder (dvs. ikke sendt gennem iMessage og ikke krypteret). I så fald er tekstbeskeden en grøn boble.
  • Alt, der kan sendes til en enkelt person, kan også sendes i gruppechat, inklusive billeder, videoer og emoji.
  • Ikke alt, der virker på iPhone, fungerer på en anden telefon. Dine beskeder vil altid fungere, men nogle tilføjelser vil ikke. For eksempel virker Animoji ikke på Android-telefoner eller iPhones med iOS 10 eller tidligere. Nogle animationer virker heller ikke for Android-brugere.

Hvis du har problemer med at sende tekstbeskeder til en gruppe eller til én person, skal du finde ud af, hvad der forårsager det, og hvordan du løser iPhone-tekstbeskeder, der ikke kan sendes.

Sådan navngiver du gruppetekstsamtaler på iPhone

Som standard navngives gruppetekster ved hjælp af navnene på personerne i chatten. Hvis alle i chatten bruger en iOS-enhed, kan du navngive chatten.

  1. Åben Beskeder og åbn den chat, du vil navngive.

  2. Gå til toppen af ​​skærmen, tryk på ikonerne for personerne i chatten, og tryk derefter på jeg info ikon.

  3. Tryk på Indtast et gruppenavn.

  4. Indtast et navn, og tryk derefter på Færdig.

Hvis blot én person i din gruppes tekst bruger en ikke-iPhone, kan du ikke ændre navnet på gruppen.

Sådan slår du alarmer fra fra en iPhone-tekstmeddelelsesgruppe

Afhængigt af dine meddelelsesindstillinger kan du få en meddelelse, hver gang du modtager en sms. Hvis der er en travl gruppesamtale, vil du måske slå disse underretninger fra. Sådan gør du:

  1. ÅbenBeskeder og åbn den gruppechat, du vil slå fra.

  2. Øverst på skærmen skal du trykke på billederne af personerne i chatten eller navnet på chatten for at afsløre en gruppe ikoner.

  3. Tryk på jeg ikon.

  4. Tænd for Skjul advarsler vippekontakt.

  5. Et måneikon vises ved siden af ​​denne samtale på meddelelseslisten, så du ved, at den er slået fra.

    Du kan også gøre dette fra hovedskærmen Beskeder, der viser alle dine samtaler. Fra den skærm skal du stryge højre mod venstre på en gruppesamtale og trykke på Skjul advarsler.

Sådan tilføjer eller fjerner du personer fra en iPhone-gruppechat

Hvis du starter en gruppesms og efter et par beskeder indser, at du har brug for en anden i den, skal du føje denne person til gruppen. Sådan gør du:

Dette virker kun, hvis alle i gruppeteksten bruger Beskeder på en Apple-enhed.

  1. Åben Beskeder og åbn den chat, du vil føje personer til.

  2. Øverst på skærmen skal du trykke på billederne af personerne i chatten eller navnet på chatten.

  3. Tryk på jeg ikon under billederne.

  4. Tryk på Tilføj kontakt.

  5. I den Tilføje feltet, begynd at skrive og vælg enten autofuldførelsesforslag eller indtast et fuldt telefonnummer eller Apple ID.

  6. Tryk på Færdig.

  7. Du kan også bruge denne proces til at fjerne nogen fra gruppeteksten. I så fald, i stedet for at trykke på Tilføj kontakt, stryg til venstre på personens navn og tryk Fjerne.

    Der skal være mindst tre personer i gruppen for at fjerne en kontakt.

Sådan forlader du en iPhone-gruppetekstsamtale

Hvis du vil forlade en gruppesamtale, skal der være mindst tre andre personer i gruppen, og alle i gruppen skal bruge en Apple-enhed. Her er hvad du skal gøre:

  1. Åben Beskeder og åbn den chat, du vil forlade.

  2. Tryk på jeg ikon.

  3. Tryk på Forlad denne samtale.