Frisk information

Informationsplatform viser de seneste nyheder

Sådan slår du Apple CarPlay fra

Skærmbilleder, der viser en bil tilsluttet i CarPlay på en iPhone.

Hvad skal man vide

  • Apple CarPlay lader dig synkronisere din iPhone med kompatible køretøjer enten via en trådløs forbindelse eller ved hjælp af et kabel.
  • Gå til for at slå CarPlay fra Indstillinger > Generel > CarPlay > tryk på det køretøj, du vil glemme, og tryk derefter på Glem denne bil > Glemme.
  • Du kan også deaktivere CarPlay i Skærmtid indstillinger, så den ikke tænder for noget tilsluttet køretøj.

Denne artikel omhandler to måder at slå Apple CarPlay fra i iOS 14, iOS 13 og iOS 12, enten ved hjælp af en Indstillinger mulighed eller gennem indholdsbegrænsninger.

Sådan slår du CarPlay fra fra Indstillinger

Du ønsker måske at slå Apple CarPlay fra af forskellige årsager, inklusive at du måske bare ikke vil bruge CarPlay. Uanset årsagen, kan du slå CarPlay fra fra indstillingerne.

Når du slukker for det ved hjælp af denne vejledning, kan du nemt genaktivere det ved at tilslutte CarPlay til din telefon igen.

  1. Gå til Indstillinger > Generel og tryk derefter på CarPlay.

  2. På CarPlay-skærmen skal du trykke på navnet på det køretøj, du vil glemme, under Min bil muligheder. Hvis du opretter forbindelse til flere køretøjer, kan du have mere end én bil på listen her, og hvis du vil slå CarPlay fra på dem alle, skal du gentage trinene for hvert køretøj.

    Når du vælger at glemme et køretøj i din CarPlay-app, skal du gennemgå processen med at tilføje det igen for at få adgang til det igen i fremtiden.

  3. Tryk på Glem denne bil.

  4. Tryk derefter på i bekræftelsesmeddelelsen, der vises Glemme igen for at bekræfte, at du ikke længere ønsker at bruge CarPlay med dette køretøj. Når du trykker Glemme køretøjet fjernes fra Apple CarPlay.

Sådan deaktiveres Apple CarPlay fuldstændigt

Hvis du ikke bruger CarPlay, eller du synes, det er frustrerende, at det starter op, hver gang du tilslutter din telefon til din bil, kan du deaktivere det fuldstændigt. Overraskende nok bliver du dog nødt til at gennemgå Screen Time for at gøre det.

Hvis du vælger at slå CarPlay fra ved hjælp af denne metode, vil du helt deaktivere funktionen, så indtil du går tilbage gennem disse instruktioner og genaktiverer CarPlay, vil du ikke være i stand til at bruge den.

  1. Åbn din iPhone Indstillinger og tryk derefter på Skærmtid.

  2. På siden med indstillinger for skærmtid skal du rulle ned og trykke på Indholds- og privatlivsbegrænsninger.

  3. I Indholds- og privatlivsbegrænsningerhvis du ikke allerede har aktiveret Indholds- og privatlivsbegrænsningerslå den til (knappen bliver grøn).

  4. Når dine apps vises som redigerbare, skal du finde og trykke på Tilladte apps.

  5. På den Tilladte apps skærm, slå fra CarPlay. Dette blokerer for overhovedet at få adgang til det, både trådløst, og når din telefon er tilsluttet et kabel. For at bruge CarPlay i fremtiden skal du først slå denne mulighed til igen.

Var denne side hjælpsom?Tak for at fortælle os det!

Fortæl os hvorfor!

Mere fra Lifewire

  • Sådan løses det, når Apple CarPlay ikke virkerSådan løses det, når Apple CarPlay ikke virker
  • Sådan slukker du Siri på AirPodsSådan slukker du Siri på AirPods
  • Sådan forhindrer du tyve i at deaktivere ‘Find min iPhone’Sådan forhindrer du tyve i at deaktivere ‘Find min iPhone’
  • Sådan slår du ‘Find min’ fra på en MacSådan slår du ‘Find min’ fra på en Mac
  • Sådan tilpasser du CarPlay og låser op for skjulte hemmelighederSådan tilpasser du CarPlay og låser op for skjulte hemmeligheder
  • Sådan slår du Find min iPhone fraSådan slår du Find min iPhone fra
  • Sådan slukker du for automatiske hætter på en iPhoneSådan slukker du for automatiske hætter på en iPhone
  • Sådan slukker du for fortælleren på en RokuSådan slukker du for fortælleren på en Roku

  • Sådan slår du FaceTime fraSådan slår du FaceTime fra
  • Sådan slår du køb i appen fra på iPhoneSådan slår du køb i appen fra på iPhone
  • Sådan rapporterer du en trafikulykke på Apple MapsSådan rapporterer du en trafikulykke på Apple Maps
  • Sådan forhindrer du Wi-Fi i at oprette forbindelse automatiskSådan forhindrer du Wi-Fi i at oprette forbindelse automatisk
  • Sådan slukker og deaktiverer du Windows 11 FirewallSådan slukker og deaktiverer du Windows 11 Firewall
  • Sådan fjerner du geotags fra iPhone-billederSådan fjerner du geotags fra iPhone-billeder
  • Apple CarPlay: Hvad det er, og hvordan man opretter forbindelse til detApple CarPlay: Hvad det er, og hvordan man opretter forbindelse til det
  • Sådan slår du notifikation fra på iPhoneSådan slår du notifikation fra på iPhone

LifewireTech for HumansFølg osFølg os