Frisk information

Informationsplatform viser de seneste nyheder

Sådan sletter du en mappe i Outlook Mail på Outlook.com

højreklik på kontekstmenuen

Hvad skal man vide

  • Højreklik på den mappe, du vil fjerne, og vælg Slet mappe, og vælg derefter Okay i dialogboksen.
  • Sådan gendannes en mappe: Vælg Slettede ting i mapperuden, vælg derefter den mappe, du vil gendanne, og træk den til Mapper liste.
  • Sådan fjerner du mapper permanent: Gå til Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger > Post > Beskedhåndtering > Tøm mine slettede elementer folder.

Denne artikel forklarer, hvordan du sletter mapper i Outlook på nettet på Outlook.com.

Slet en mappe i Outlook på nettet på Outlook.com

Enhver mappe, du opretter i Outlook, kan slettes, når du ikke længere har brug for den. Undtagelsen er, at standardmapperne såsom Kladder, Indbakke og Sendt mail ikke kan slettes. Når du sletter en mappe, slettes e-mail-beskederne i den mappe også.

  1. Højreklik på den mappe, du vil slette.

    Hvis du ikke kan se den mappe, du vil slette, skal du sørge for, at mapperne ikke er skjult. For at vise skjulte mapper skal du vælge pilen ved siden af Mapper.

  2. Vælg Slet mappe.

  3. I den Slet mappe dialogboks, vælg Okay.

Gendan en slettet mappe

Hvis du ved et uheld sletter en mappe, skal du gendanne den. Mapper, der er blevet permanent slettet, kan ikke gendannes.

  1. I den Mapper rude, vælg Slettede ting.

  2. Vælg den mappe, du vil gendanne.

    Du skal muligvis trykke på pilen ved siden af Slettede ting for at udvide mappen og se den mappe, du fjernede.

  3. Træk mappen til Mapper liste.

Tøm automatisk mappen med dine slettede elementer

Outlook.com kan tømme dine slettede elementer automatisk, hver gang du logger ud. Dette fjerner permanent de mapper og e-mail-beskeder, du har slettet.

  1. I øverste højre hjørne af Outlook-vinduet skal du vælge Indstillinger gear ikon.

  2. Vælg Se alle Outlook-indstillinger.

  3. I den Indstillinger dialogboks, vælg Post.

  4. Vælge Beskedhåndtering.

  5. Vælg Tøm mappen med mine slettede elementer afkrydsningsfeltet.

  6. Vælg Gemme.

  7. Luk Indstillinger dialogboksen, når du er færdig.