Frisk information

Informationsplatform viser de seneste nyheder

Sådan slettes dine iPhone-indstillinger og data

iPhone-sti til Nulstil muligheder

Hvad skal man vide

  • Gå til Indstillinger > Generel > Nulstil.
  • Vælg Slet alt indhold og indstillinger for at slette alt på iPhone og returnere den til fabriksindstillingerne.
  • Vælg Nulstil alle indstillinger for at vende tilbage til standardindstillingerne, men ikke slette nogen af ​​dine data eller apps.

Denne artikel forklarer, hvordan du sletter dine iPhone-indstillinger og data i iOS 12 og iOS 13. Den indeholder oplysninger om kun at nulstille indstillingerne, mens du vedligeholder dine apps og data, sammen med andre nulstillingsmuligheder.

Sådan nulstiller du indstillingerne på din iPhone

Sletning af alle dine indstillinger og data nulstiller din telefon til fabriksindstillingerne. Hvis du foretrækker det, kan du kun slette indstillingerne på din iPhone for at fjerne et bestemt sæt indstillinger og beholde dine apps og data.

Sikkerhedskopier altid din iPhone, før du gendanner den til dens fabriksstandardtilstand eller sletter indstillinger. Hvis noget går galt, kan du gendanne dataene uden at miste noget permanent.

Når du har sikkerhedskopieret din iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Indstillinger app på din iPhone.

  2. Tryk på Generel.

  3. Rul ned og vælg Nulstil.

  4. Tryk på Slet alt indhold og indstillinger for at fjerne alle indstillinger og data fra iPhone eller vælge en af ​​de andre nulstillingsmuligheder.

  5. Hvis der vises nogen meddelelser, skal du følge trinene på skærmen for at fuldføre dem og afslutte nulstillingen.

Fordi Nulstil alt indhold og indstillinger mulighed nulstiller hele telefonen, du bliver nødt til at konfigurere den igen fra bunden, hvis du planlægger at bruge den efter nulstillingen.

iPhone nulstillingsindstillinger

De seks tilgængelige muligheder for en iPhone-nulstilling er:

  • Nulstil alle indstillinger: Denne mulighed nulstiller alle dine præferenceindstillinger og returnerer dem til standardindstillingerne. Det sletter ikke nogen af ​​dine data eller apps.
  • Slet alt indhold og indstillinger: For at slette dine iPhone-data fuldstændigt, er dette muligheden at vælge. Denne mulighed sletter alle dine præferencer og fjerner hver sang, film, billede, app eller fil på enheden. Det er et fabriksindstillingsværktøj.
  • Nulstil netværksindstillinger: Denne indstilling returnerer dine trådløse netværksindstillinger til fabriksindstillingerne. Enhver Wi-Fi-adgangskode, du har indtastet, slettes, så enhver hotspot eller router, som din telefon automatisk opretter forbindelse til, ikke længere genkender din telefon.
  • Nulstil tastaturordbog: Denne mulighed fjerner alle de brugerdefinerede ord og stavemåder, du har føjet til din telefons ordbog og stavekontrol.
  • Nulstil startskærmlayout: Brug denne mulighed til at fortryde alle de mapper og apparrangementer, du har oprettet, og returnere din iPhones layout til standardtilstanden.
  • Nulstil placering og privatliv: Hvis du trykker på denne indstilling, kan enhver app, der nogensinde har bedt om adgang til din GPS-placering, adressebog, mikrofon eller andre private data, anmode om disse tilladelser igen, næste gang de kræver det.